HTML

TheGreatEscape

Belgiumi történések,élmények.

Friss topikok

Címkék

Június 2. Szombat

2012.06.03. 00:17 Masakari

Még előző hét pénteken haza fele a vilingeren Bill-el meg Alex-al jött az ötlet Bill részéről,hogy a jó időre való tekintettel le kéne menni Oostende-be a beachre a jó időre való tekintettel,de ezt Alex-al leszavaztuk mert kicsit sok az út oda időben,szombatra meg már volt program estére.Szóval az lett hirtelen megbeszélve, hogy akkor szombaton a folyópartra a beachre megyünk le,nekem lett kiosztva a feladat,hogy Dávidot és Enikőt győzzem meg a dologról(Mission accomplished).

Szóval Szombaton délután lezúztunk a partra,a víz kellemes volt.Valahol a kibaszott hideg és az instant fagyhalál között.De előtte majdnem sikerült a sárban is elmerülni,de szerencsére Enikő ment elől,én meg sejtettem,hogy ez lesz szóval kivártam mi fog vele történni.muhahaha
Leginkább csak ültünk,élveztük a meleget meg trécselünk.Alexnak felhívtuk a figyelmét arra,hogy a franciák nemigen esznek húst meg nem is igazán szeretik fogdosni,és ezzel a beszólásunkkal tűnt fel neki csak a dolog.Hirtelen bevillant neki,hogy a lakótársát is csak halat látta eddig enni,meg a többi franciát se látta nagyon húsos kaját zabálni ebéd közben.Na ezen kattogtunk olyan 30 percet(meg röhögtünk).

Este buli volt betervezve de a Milena+Iris duó visszamondta,szóval Dávid+Enikő+Alex+Én kombó volt alapból,meg Billt még délután lecsábítottuk,hogy jöjjön le legalább fogyasztani meg dumálni. Szóval le is állított de jött az ó lakótársa is.Aztán ment a fogyasztás meg ezt a fejeden 1 papírlap és ki kell találni ki vagy dolgot játszottuk,de kb olyan kereszt kérdéseket tettünk fel,hogy elég rövid időn belül bejött a "Wikipedia!" beszólás,mert kb majdnem mindenre ott kellett megnézni a választ-.-:D Bill meg válaszút elé volt állítva,vagy iszik rendesen és nem kell jönnie velünk bulizni,vagy nem iszik de jön bulizni.Az ivást választotta. Miközben masíroztunk a bulihelyre,szóba jött ez is és Mondta Alex,hogy Torontóban is mikor az ázsiaiakkal voltak,inni ittak de bulizni már sose mentek,lehet ez valami népbetegség :D Mire oda értünk a bulihelyre már késő is volt,meg sokat sétáltunk szóval úgy voltunk vele,hogy inkább már nem megyünk be ezért elindultunk haza fele(esti séta ftw :d).

A héten skippeltünk 2 francia partit,valahogy már senkinek sincs kedve menni ha egyedül lenne nem francia,Alex is mindig kérdez minket,hogy mi megyünk-e mert nem akar egyedül lenni nem franciaként.Valahogy eléggé 1 véleményen van ilyen szempontból mindenki :D

Posta is kemény,Nem dobott be a postás értesítőt...de a tracking numbert neten megnézve megtudtam,hogy itt van a csomagom és arra vár hogy érte menjek...szóval így tettem és fuckye.

Ma sikerült elbaszni elég sok időt a városban. Meg a "kéne venni 1-2 dolgot a kajához" dologból is az lett hogy tele lett a táskám,mert persze a szatyrot azt itthon hagytam és 1-2 dolgot kézbe kellett hoznom..na sebaj,megesik

Szúnyogok még mindig itt sertepertélnek,hogy szakadna le a szárnyuk....


Illetve javaslom megnézésre a következő linket,kötelező darab

http://flyingskunk.com/live.php

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thegreatescape.blog.hu/api/trackback/id/tr704562018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása