HTML

TheGreatEscape

Belgiumi történések,élmények.

Friss topikok

Címkék

Május 24. Csütörtök

2012.05.24. 17:09 Masakari

Nem is tudom,hogy kéne összefoglalni az elmúlt pár napot,talán a legjobb mód rá a


Sorry for May 15th(Diablo3).

Ezerrel gyilkoljuk a zombikat,démonokat,szörnyeket,embereket és mindekit aki Sanctuary világát veszélyezteti!:D

Ezen kívül sok tényleg nem történt,megy az ipari kockulás ezerrel. Hétfőn Sophie mesélte,hogy mikor tavaly a Szigetről ment haza a reptéren gyorsan vett valamit az apjának is,ami történetesen paprika krém lett.Az apja valami húsos kajához használta de ipari mennyiségben és mikor először kóstolta meg a kész terméket tudatosult benne,hogy kurvára erős. Na Több se kellett Dáviddal meg Enikővel szakadtunk a röhögéstől már a történet közepe körül mert valahogy éreztük,hogy Erős Pista van a dologban....a gyors vásárlás és az előkóstolás hiányának átka:)


Illetve ma volt tűzriadó gyakorlat,szépen mindenki kiballagott a kijelölt pontra.Ott volt névsorolvasás meg ilyenek.Tisztára mint valami osztálykiránduláson olyan volt:) Szerencsére nem volt para mert az idő is király sőt egyenesen fasza vasárnap óta,ez olyan 20-25 fokot jelent.Végre itt is tombol a nyáááááár :D

És ennek köszönhetően megjelentek a barátaink is,SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚNYOGOK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thegreatescape.blog.hu/api/trackback/id/tr774544107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása