HTML

TheGreatEscape

Belgiumi történések,élmények.

Friss topikok

Címkék

Április 13. Péntek

2012.04.13. 18:55 Masakari

Ma szembesültem vele hogy bizony Április 13. Péntek van,még szerencse,hogy nem vagyok babonás. Úgyhogy 1 problémával kevesebb amivel foglalkozni kell :D

Kedden Ann(lakással foglalkozó emberke) küldött 1 mail-t hogy a pénteki buli túl jól sikerült és kicsit vissza kéne fogni magunkat mert a szomszédok pihenni is szeretnének.Haza érve ugyanazt a baromságot reagáltuk rá Margaux-val,mind1 lényegtelen lekullogtunk bocsánatot kérni mert ugye nincs mit tenni.

Csütörtökre mondta Milena, hogy este el kéne menni a Cafe D'anvers-be. Ami meg is történt,nagy meglepetést nem okozott az,hogy senki nem jött/reagált rá az előtte lévő napokon se mikor szóban mondta a dolgot Milena se a mailre amit írt.Egész pontosan Heloise írta, hogy nem jön mert lusta(csütörtök este 23:04-kor mikor már a sorban álltunk:D Thank you Captain Obvious). Mivel Students night volt ingyenes volt a belépő,hát kb ilyen szinten is mentek az emberek,kicsit az otthoni péntek/szombat estét idézte a dolog mert tömve volt a városnak az a része a 17-nél nem idősebb tinikkel, Iris meg is jegyezte, hogy tuti ő a legidősebb a sorban állók közül :D (Piros lámpás negyedben van a club,tapasztalatnak elment a környék de nem tartom 1 nagy durranásnak). A hely fasza volt csak tele volt idióta "kids"-ekkel,szóval 1 körül léptünk is,közbe előkerült Mickael meg a haverja is szóval átmentünk 1 csendesebb pub-ba majd haza mert ma meg ugye meló volt.

Ma este meg úgy néz ki Tibo the second-nél lesz dőzsi habzsi,utána meg város.juhé

Ja igen,Tomorrowland-re meg nem sikerült jegyet venni.Az oldal faszán végig elérhetetlen volt nekem,szóval amolyan esélytelenek nyugalma volt rajtam végig.Szóval már akkor elkönyveltem, hogy ez valószínűleg bukó de nem gondoltam volna hogy a jegyvétel kezdete után kevesebb mint 2 órával minden jegy elfogy(miközben nekem végig elérhetetlen volt az oldal,fuck ye thx....).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thegreatescape.blog.hu/api/trackback/id/tr144412499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása