HTML

TheGreatEscape

Belgiumi történések,élmények.

Friss topikok

Címkék

Április 3. Kedd

2012.04.03. 18:40 Masakari

Na ugye szombaton megjött a lakótárs. Egyenlőre normálisnak tűnik és nem akarom elásni hátul a kertben(de ugye ez könnyen változhat). De ő is hajlamos franciául beszélni bent a többiek között szóval,egyelőre inkább western blockosnak tűnik mint easternnek(kezdő lépés az ásás felé). A többi új francia is szokásosnak tűnik mint a régiek,csak valamivel fiatalabbak így jobban látszik rajtuk a bulira és az ivásra való hajlam,bár ugye franciákról van szó szóval előlegezzük meg nekik az iszogatás címszót. Főleg az új Tibo a nyerő közülük mivel Warhammerezik (háhá). Szombaton elmentünk Margaux-val(lakótárs) Clemece-ékhoz az iszogatásra,utána meg a városba beültünk 1 pubba,itt a legérdekesebb az volt, hogy Swan a semmin felhúzta magát és hazament(de annyira hogy hétfőn mikor meglátta hogy mellém kéne ülnie inkább átment a másik oldalra,és a felesnek az árát se fogadta el lol).

Akkor még hétfőn Bill megtudta,hogy nemsokára jön 1 új kínai emberke.Na ezen annyira fellelkesült, hogy kb félpercig "ezaz" "iiigen" "király" stb megjegyzések majd a végén ránknézett és így integetve mondta,hogy "see you guys":D annyira aranyos volt,mint amikor Pistike megtudja,hogy karácsony 2 hét múlva lesz :D

Margaux is előtte a poént mutatva a mosógépre, hogy "használtad már?" "muszáj volt", meg kajára kérdezte, hogy mit csináltam tésztán kívül eddig,mondom" rizs,sültkrumpli stb" "már reméltem,hogy nem nekem kell rád főzni". Illetve tegnap csináltam baconbe csavart virslit meg májat(itt eljátszott 1 kis "fúj,de undi" dolgot de a végén mondta, hogy "egész jó az illata"),meg ma ebédnél az 1ik új francia srác kérdezte, hogy Margaux csinálta-e nekem a májat meg a virslit,nem röhögtem el magam nagyon csak 1 kicsit,meg Margaux is.

Illetve a mai nap Eugenie meg Bill is kapott Túró Rudit-t,Bill ismét mint akinek hamarabb van karácsony olyan volt :D Illetve Margaux is megkóstolt 1et,azt mondta rá hogy "thats good".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thegreatescape.blog.hu/api/trackback/id/tr504361598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása